Datum održavanja: 14.10.2022. - 16.10.2022.

Osječki sajam d.o.o. u suradnji s HGK ŽK Osijek, pod pokroviteljstvom  Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, organizira 25. OSJEČKI JESENSKI SAJAM, na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku, Šandora Petefija 204/a, u terminu od 14. do 16. listopada 2022. godine.

Sajamska priredba programski obuhvaća poljoprivredu, prehranu, graditeljstvo, stanovanje, zdravlje, ekologiju  s ciljem podizanja regionalne konkurentnosti i održivog razvoja. Osim prezentacije roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika, OPG-ova, sajam je  prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga.

I ove godine, u sklopu 25. Osječkog jesenskog sajma održat će se 27. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda, u organizaciji HGK ŽK Osijek. 27. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda dio je manifestacije Dani meda u Hrvatskoj koja će promovirati pčelinje proizvode kroz degustaciju, prodaju, stručno savjetovanje i edukativne aktivnosti.

Uvjereni smo da će ova zanimljiva i raznovrsna sajamska priredba i ove godine okupiti veliki broj izlagača. Naše dugogodišnje iskustvo i ostvareni rezultati u organizaciji prethodnih sajamskih priredbi najbolja su preporuka u donošenju Vaše pozitivne odluke.

Vjerujući u Vaš interes za predstojeću sajamsku priredbu, u nastavku možete preuzeti Prijavu s uvjetima izlaganja na sajmu

Radujemo se suradnji s Vama!

Prijavite se putem prijavnice
Prijava
Informirajte se o uvjetima izlaganja
Uvjeti izlaganja